torstai 2. syyskuuta 2010

Tallinnan reissua ja muuta

Kiirettä kiirettä kiirettä pitää...

Käytiin koirien kanssa pyörähtämässä Viron puolella näyttelyssä. Tallinnassa järjestettiin kaksi kansainvälistä näyttelyä 21. ja 22. elokuuta. Mukana oli kivasti meidän lisäksi viisi muuta beussia joista kolme venäläistä ja kaksi suomalaista.
Korpille koko viikonloppu oli hyvin onnistunut! Korppi oli molempina päivinä VSP saaden sertin ja CACIB:in. Pojulla ei mennyt ihan niin hyvin. Poju oli molempina päivinä PU2 ERI:n arvostelulla. Reissussa oltiin yhdessä ystäväni Heidin kanssa jolla oli mukana skotti tyttö Eeva eli Bartos Ultra Violet. Eevasta tuli hienosti Eestin valio! Onnittelut Heidille ja Eevalle!!! Omien koirieni arvostelut kirjailen tänne jahka ehdin.

Muuten ei olekkaan mennyt niin hyvin. Emme pääse osallistumaan Korpin kanssa rotumestaruuksiin metsäjäljelle, sillä mulla alkaa koulu juuri sinä päivänä :( No vielä surkeammaksi asian tekee se, että KKH:n järjestämät jälki kisat joihin olin myös suunnitellut osallistuvani osuvat myös sellaiselle viikonlopulle jolloin mulla on koulua=( Eikö meidän todellakaan ole tarkoitettu osallistua PK-kokeisiin??? Onneksi sentään ihana vepe "koutsimme" Johanna rimpautti ja kysyi tulemmeko syyskuun vepe-kokeisiin. No tottahan sitä pitää edes sinne päästä! Eli ehkä se on nyt sitten seuraava koitoksemme.

Muuten kotona sujuu rauhallisesti pentuelämää elellen, edelleen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti