torstai 22. heinäkuuta 2010

Uusi blogi avattu ja muita kuulumisia


Päätinpä tekaista koirien kuulumisille uuden blogin, kun vanhojen sivujen päivittäminen on melko työlästä ja hidasta hommaa.

Meidän uusimpia kuulumisia sitten. Noh...

Viime viikonloppuna osallistuttiin Korpin kanssa vihdoin VePe:n sove-kokeeseen. Viimeksihän me ei Korpin kanssa sovea läpäisty ja nytten oltiin siis pakkoraossa. Sovea kun saa yrittää vain kaksi kertaa. Voitte kuvitella että jännitys oli ihan kaameeta! No tällä kertaa oli valmistautuminen onnistunut hieman paremmin ja läpäistiin sove pisteillä 100/100 =) Valtava kiitos tästä kuuluu kaverilleni Bettinalle joka oli meillä apuohjaajana!
Saatiin vielä sunnuntaille uusi kisapaikka samoihin kokeisiin ja lähdettiin yrittämään alokas luokassa noin maksettuna harjoituksena, kun kaikki jännityskin oli siinä vaiheessa jo valunut pois. No hyvinhän sekin harjoitus meni ja tuloksena alokas luokan 1 tulos pisteillä 98/100 ja alokas luokan 2. sija! Että näin viime viikonloppuna. Sekä ohjaaja että koira olivat kyllä melkoisen voipuneita kotiin päästyään.

Tiistaina osallistuttiin Korpin kanssa MeJä-kokeeseen! Kyseessä oli oman yhdistyksen järjestämä koe ja peruutuksen takia yksi paikka vapaana. No ajattelin ihan kylmiltään kokeilla miten homma Korpilta sujuu. Korpin kanssa ei siis ole kertaakaan verijälkeä ajettu.
Homma ei kyllä mennytkään ihan putkeen. Ensin kurkattiin maa-ampiais pesää ja sen jälkeen harhailtiin jäljellä kolmen hukan verran joka johti hylkyyn. Kyllä Korpissa ainesta on, kun vaan harjoittelisi, mut me taidetaan kuitenkin keskittyä tuohon metsäjälkeen ja jätetään toi mejäily vaikka eläke lajiksi.

Siinähän ne meidän viimeisimmät seikkailut. Muuten onkin aika kulunut pääasiassa uiskentelun merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti