keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Vepeilyä ja tottista

Eilen oltiin taas vepeilemässä ihan vaan oman porukan treeneissä. Tosi paljon oli koiria paikalla mikä on toisaalta kiva ja toisaalta ei-niin-kiva. No valokuvia tuli taas napsittua paljon ja ne on katseltavissa täällä VePe-treenit 27.07.10 Huono puoli tossa hommassa on, että omat koirat eivät pääse kuviin ja ainakin koira just ennen ja just jälkeen jää aina kuvaamatta =/

No treenit kuitenki meni meiltä hyvin=) Korpin kanssa treenattiin kaikki avoimen luokan liikkeet läpi ja meni tosi hyvin. Tehtiin kans kaks vientiä niin, että eka viennistä palkka tuli multa ja toisella kertaa se tuli veneestä. Jotain Korppi jäi arpomaan ekalla lähetyskerralla. Lähti kyllä hyvin, mut näki (ehkä mahdollisesti) uimarin siinä hiukan sivussa ja käänty ympäri niin, et jouduin antamaan kaks käskyä ennen, ku jatko matkaa veneelle. Toinen vienti meniki sitte ihan nappiin.

Poju teki kans tosi kivasti! Veneestä hyppy sujuu jo paljon paremmin. Sitä joutuu maanittelemaan ja "käskemään" tosi topakasti, mut itse hypyn ja uimisen kanssa ei sitte oo ongelmaa, kun se vaan päättää lähteä. Veneen haku meni kans ihan kivasti. Tää ei kyl selkeestikään oo ihan se Pojun laji. Tosin mä en oo vielä löytäny sitä Pojun ominta lajia mistä se oikeen Innostuis, niin ku Korppi innostuu agista ja vepestä. Uimista me jatketaan joka tapauksessa ihan vaan siks, et se tekee niin hyvää Pojun lonkille.

Me ollaan myös koirien kanssa käyty ottamassa parit tosi hyvät tottis treenit. Nyt alkaa oleen sellanen olo, et Korpin tottis on menny eteen päin=D Tänään mennään taas ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti